Roll-up banners

Voor het plaatsen van roll-up banners bent u bij Mondice aan het goede adres. Onze aluminium roll-up banners zijn voor zien van een inrol mechanisme, waardoor u ze zeer eenvoudig kan vervoeren. De standaard banner is geschikt voor enkelzijdige toepassingen en is in verschillende soorten en maten leverbaar. Er zijn op het gebied van roll-up banners veel aanbieders, maar Mondice kiest enkel en alleen voor kwaliteit en heeft als doel een tevreden klant.

Systemen

Wij gebruiken voor onze systemen het Decolit materiaal. Dit materiaal is dubbel geweven en hierdoor gaat het bij temperatuurschommelingen niet hol of bol staan. Dit is namelijk een veel voorkomend probleem als je de banner meeneemt vanuit de auto naar een beurs of andere locatie. Als u voor Mondice kiest weet u dat u hiermee geen problemen krijgt en dat u professioneel voor de dag komt.

Afmetingen

De basisafmeting van onze roll-up banners is 800 x 2000 mm. (BXH). Deze wordt voorzien van een digitaleprint (ongeacht het aantal kleuren). Verder wordt het gedrukt op onze zeer milieuvriendelijke latexprinter met verbluffend mooie printerresultaten. Ook krijgt u bij al onze roll-up systemen een handige opbergtas cadeau.

Heeft u nog vragen over onze roll-up systemen of wilt u graag informatie over onze werkwijze? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier de voorbeelden.