053 431 17 11 info@mondice.nl

Beurswanden

Beurswanden

U kunt bij ons diverse beurswanden en balies bestellen. Hier mee kunt u een goede presentatie van uw bedrijf aan de buitenwereld geven. Het is namelijk erg belangrijk je hier mee te onderscheiden. Bij ons bestelt u beurswanden en balies in allerlei soorten en maten.

De meeste beurswanden van ons leveren wij met magneetrails en stroken voor een mooie strakke aansluiting. Het opbouwen hiervan is erg gemakkelijk, en wij helpen u hier uiteraard bij.

Diverse systemen

De systemen van Mondice Reclame maken gebruik van een aluminium uittrekmechanisme, op veel van deze systemen geldt zelfs een levenslange garantie. Het geheel zit in een handige kunststof koffer op wieltjes. De koffer van deze systemen kunnen hierbij in een handomdraai tot balie omgebouwd worden.

Het is mogelijk om onze beurswanden aan te schijnen met halogeen breedstralers. Deze breedstralers zijn uiteraard ook weer in dezelfde koffer op te bergen. De beurssystemen worden compleet aangeboden met UV colourprints op speciale pop-up 550 micron PVC banen.

Wij bij Mondice Reclame hebben veel ervaring met het plaatsen van beurswanden, en zorgen er altijd voor dat de klant tevreden achterblijft. Heeft u nog vragen over onze werkwijze wat betreft het instellen van beurswanden? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.