053 431 17 11 info@mondice.nl

Bewegwijzering binnen

Bewegwijzering binnen

Bewegwijzering binnen moet ervoor zorgen dat bezoekers van gebouwen en publieke ruimten alles kunnen vinden. De bewegwijzering moet daarbij voldoende opvallen, maar niet als storend worden ervaren. Er moet ook opgelet worden dat de opdruk duidelijk en goed leesbaar is.

Soorten bewegwijzering binnen

Bewegwijzering binnen kan op diverse manieren, hangend aan het plafond of gemonteerd aan de muur. Mondice levert vele soorten producten ten behoeve van de bewegwijzering binnen. Het mooiste is dat dit allemaal in uw eigen huisstijl kan. Hier onder een greep uit ons assortiment:

  • Wandborden
  • Hangborden
  • Liftborden
  • Wegwijzers
  • Deurbordjes enz.

Deze systemen kunnen worden beletterd of voorzien worden van een insert. De mogelijkheden van bedrukking en vormgeving zijn enorm.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Inserts

Insterts zijn een geprint vel papier. Deze inserts zijn zelf snel en eenvoudig wisselen. Dit systeem maakt het mogelijk dat er zonder schroefjes of inbusboutjes de bewegwijzering binnen aangepast kan worden. Het enige wat moet gebeuren is het losmaken van een speciaal zuignapje.

vista systeem

Mondice is daarnaast al jaren preferred dealer van het Vista systeem. Het voordeel van het vista systeem is dat het mogelijk is om met één systeem uw complete bewegwijzering, zowel binnen als buiten voorzien kan zijn. Het is daarnaast makkelijk en snel te herzien, aan te passen en te onderhouden door uw eigen personeel.

Daarnaast kunnen wij u garanderen dat u met Vista System kwaliteit krijgt, geheel in uw eigen huisstijl.