053 431 17 11 info@mondice.nl

Bewegwijzering buiten

Bewegwijzering buiten

Ook voor bewegwijzering buiten bent u bij Mondice Reclame aan het juiste adres. Duidelijke bewegwijzering buiten bij uw bedrijf, geheel in uw eigen huisstijl is van onschatbare waarde. Naast dat het zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling, helpt het ook uw klant en/of toeleverancier de juiste weg te vinden naar uw bedrijf.

Bewegwijzering buiten op maat

Uw bewegwijzering buiten in uw eigen huisstijl? Met een ongeëvenaarde waaier van toepassingen en de mogelijkheid tot speciale vormen en bedrukking, kan dit naadloos aansluiten op uw bewegwijzering binnen. Mondice Reclame is instaat om uw wensen in te willigen tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Modulaire Convexe Technologie

Mondice Reclame is al jaren preferred dealer van het wereldwijde toonaangevende ‘Vista systeem’. Voor bewegwijzering buiten maken wij ook gebruik van MCFT van ‘Vista systeem’. MCFT staat voor Modulaire Convexe Frame Technologie. Dit is een modulair systeem met de mogelijkheid om zeer flexibele oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elk bewegwijzeringsproject.

Bewegwijzering buiten aanpassen

Bij op maat gemaakte bewegwijzering buiten is het vaak nodig om het gehele systeem te vervangen voor één kleine aanpassing. Het MCFT systeem van ‘Vista syteem’ maakt het mogelijk om een modern, eigentijds design te combineren met de mogelijkheid tot aanpassingen. Hierdoor hoeft niet het gehele systeem vervangen te worden voor één aanpassing.