053 431 17 11 info@mondice.nl

Bewegwijzering

Bewegwijzering

Als klanten in uw pand de weg niet kunnen vinden, kan dat maar één ding betekenen; de bewegwijzering is niet goed geregeld is en dit kan lijden tot grote ergernis bij uw klant. Zorg voor duidelijke en professionele bewegwijzering voor zowel binnen als buiten die overeenkomt met uw huisstijl. Mondice heeft de oplossing en wijst u de weg, zowel buiten rondom uw bedrijf als binnen in uw bedrijfspand.

Bewegwijzering buiten

Duidelijke bewegwijzering buiten bij uw bedrijf, geheel in de eigen huisstijl is van onschatbare waarde. Het zorgt voor een verzorgde, professionele uitstraling en uw klant en/of toeleverancier vinden de juiste weg naar uw bedrijf.

Bewegwijzering binnen

Bewegwijzering binnen moet ervoor zorgen dat bezoekers van gebouwen en publieke ruimten alles kunnen vinden. De bewegwijzering moet daarbij voldoende opvallen, maar niet als storend worden ervaren. Er moet ook opgelet worden dat wat er opstaat, duidelijk en goed leesbaar is.

Het mooiste is dat dit allemaal in uw eigen huisstijl kan. Hier onder een greep uit ons assortiment:

  • Wandborden
  • Hangborden
  • Liftborden
  • Wegwijzers
  • Deurbordjes enz.

VISTA SYSTEM

Mondice is al jaren preferred dealer van het Vista Systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om bewegwijzering binnen en buiten op een milieuvriendelijke manier te veranderen. Één systeem maakt het namelijk mogelijk om ontelbare wijzigingen in door te voeren. Dit doormiddel van simpele inserts, die vervangen kunnen worden door uw eigen werknemers. Dit is vele malen gebruiks- en milieuvriendelijker dan de op maat gemaakte bewegwijzering die bij een wijziging compleet vervangen moesten worden.