053 431 17 11 info@mondice.nl

Binnenreclame

Binnenreclame

Raamdecoratie

Raambelettering geeft extra cachet aan de uitstraling van uw bedrijfspand. Het kan indien gewenst ook zonlicht reduceren. Dit folie wordt ook vaak gebruikt bij kantoren om de inkijk van buitenaf te weg te nemen. Dit gebeurt veelal door Glass Etched folie, ook wel bekend als zandstraalfolie of melkfolie. Het mooie van dit folie is dat deze gesneden kan worden en digitaal voorzien kan worden van een print/logo/afbeelding. De mogelijkheden hiervan zijn ongekend.

Snijfolie

Naast Glass Etched folie is snijfolie ook een goede oplossing voor raamdecoratie. Snijfolie is een UV-licht bestendige folie die dezelfde kleur aan de voorzijde heeft als aan de plakzijde. Hierdoor is de kleur zowel aan de binnen- als buitenzijde goed te zien. Deze transparante of volvlak gekleurde folies kunnen zorgen voor zeer verrassende resultaten.
Full colour raamstickers & One Way Vision
One Way Vision is een folie waarbij u de eigenschap behoudt om gewoon naar buiten te kunnen kijken terwijl aan de andere zijde een full colour reclameboodschap fraai zichtbaar is.

Foliewanden

Naast raamdecoratie kunnen wij er ook voor zorgen dat de wanden in uw bedrijf meer gaan spreken. Haal meer sfeer in huis en laat het de uitstraling uitademen die bij uw bedrijf gewenst is. Deze foliewanden printen wij digitaal op onze zeer milieuvriendelijke groene latexprinter. Dit zorgt voor verbluffend mooie printresultaten. Let op, de wanden moeten een glad oppervlakte hebben (al zijn stopcontacten of andere obstakels geen belemmering voor een foliewand) Soft-image systeemWilt u een van uw wanden regelmatig veranderen, kies dan voor het Soft-image systeem. Dit fantastische systeem verrijkt de binnenkant van uw bedrijfspand, instelling, etalage, showroom of school. De muren worden voorzien van een slank geanodiseerd aluminium profiel waarin een full colour doek wordt gespannen. Dit gebeurd door middel van een siliconen strook aan de zijkant van het doek. De doeken zijn ook eenvoudig zelf te verwisselen. Ideaal als je van thema wilt veranderen of regelmatig toe bent aan een nieuwe afbeelding.

 

 

De nieuwste technieken autobelettering

De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie stapelen zich in een razend snel tempo op. Ook op het gebied van autoreclame zijn er steeds nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologieën en mogelijkheden die het resultaat van autobelettering verbeteren. Mondice Reclame zit hier bovenop en zorgt voor het beste resultaat voor uw auto.

AUTOBELETTERING MET MINIMALE STILSTAND EN OVERLAST

We bereiden de beletteringsfase zorgvuldig voor. U kiest zelf het moment waarop wij uw auto of vrachtauto beletteren, zodat overlast voor uw bedrijf tot een minimum beperkt wordt. Uw auto’s heeft u namelijk dagelijks nodig. Daarom werken wij snel en effectief en behoort montage op locatie uiteraard tot de mogelijkheden.