053 431 17 11 info@mondice.nl

Bouw en Projectborden

Bouw en projectborden

Bouw en projectborden zijn het perfecte medium om te communiceren wat er wordt gerealiseerd. Deze tijdelijke projectborden zijn een perfect middel om exposure en awareness te creëren voor het project wat u aan het realiseren bent. Het dient dus naast het creëren van exposure voor uw klant ook als visitekaartje voor uw bedrijf.

Artist Impression

Op deze bouwborden is het mogelijk om te laten zien wat er wordt gecreëerd. Deze full colour afbeeldingen kunnen worden ondersteund met de gewenste bedrijfslogo’s en teksten om de boodschap van het project duidelijk over te brengen.

Frames van bouw en projectborden

Wij leveren standaard de bouw en projectborden als vrijstaand houten bord of als een vrijstaand buizenframe met een enkelzijdige banner. Maar ook bouwborden als v-vorm behoren tot de mogelijkheid. U bent zelf helemaal vrij in de keuze hiervan, wel zullen we u wanneer nodig helpen bij het maken van een keuze. Door de expertise en kennis die we door de jaren heen hebben opgedaan, wordt dit altijd een succes.

Speciale vormen

Ook is het mogelijk om speciale vormen te bestellen. Bij ons behoren bouw- en projectborden in bijna elk gewenste vorm of maat tot de mogelijkheden. Als u nog vragen heeft over onze werkwijze of over andere onderdelen, informeer dan naar de mogelijkheden en krijg vrijblijvend deskundig advies.