053 431 17 11 info@mondice.nl

Buitenreclame

Buitenreclame

Buitenreclame

Er zijn vele soorten buitenreclame van gevelreclame tot reclamezuilen. Mondice helpt uw wensen te verwezenlijken op het gebied van buitenreclame en biedt nagenoeg alle facetten aan.

Gevelreclame

Zorg ervoor dat uw bedrijfspand op een mooie, professionele manier zichtbaar wordt door gevelreclame. Gevelreclame zorgt naast extra exposure, er ook voor dat uw klanten en toeleveranciers uw pand makkelijker kunnen vinden. Zorg verder voor goede verlichting van uw gevelreclame zodat uw pand en bedrijfsnaam ook in het donker goed zichtbaar is.
Kijk hier voor meer informatie: Gevelreclame

Zuilen

Plaats als buitenreclame voor uw pand een zuil met uw bedrijfsnaam en logo. Een reclamezuil is één van de eerste dingen die klanten zien van uw pand. Maak deze herkenbaar door deze compleet in uw huisstijl te maken. Zorg bij deze zuil ook voor verlichting zodat bezoekers ook in het donker weten waar ze moeten zijn.
Kijk hier voor meer informatie: Zuilen

Buizenframes en banners

Banners zijn de goedkoopste manier van buitenreclame per m². Wij bieden de mogelijkheid om enkel een banner te bestellen of compleet met frame. Er is geen enkele banner te groot voor Mondice, de grootste tot nu toe was 1200m², 15×80 meter met full colour bedrukking. Ook speciale Mesh banners ook bekend als bouwhekbanners kunnen wij voor u bedrukken en leveren. Kijk hier voor meer informatie: Buizenframes en banners

Bouw- en projectborden

Zorg voor extra exposure van het project wat u aan het realiseren bent door middel van bouwborden. Deze vorm van buitenreclame zorgt voor extra reclame voor uw project. Naast de traditionele houten bouwborden verzorgen wij ook bouwborden in de vorm van banners / spandoeken in een buizenframe.
Kijk hier voor meer informatie: Bouw en projectborden

Vlaggen / masten

Ook voor uw vlaggen en masten bent u bij Mondice aan het juiste adres. Naast de traditionele vlaggen zijn ook banieren en beachflags bij ons te bestellen. Onze vlaggen masten zijn onderhoudsvrij en de vlaggen van hoge kwaliteit.
Kijk hier voor meer informatie: Vlaggen en Masten

Reclameborden

Een reclamebord is een relatief goedkope manier van buitenreclame. Mondice levert reclameborden in allerlei vormen, kleuren en materialen en voor diverse toepassingen.
Kijk hier voor meer informatie: Reclameborden