053 431 17 11 info@mondice.nl

Buizenframes, banners, spandoeken, X-tens frame systeem

Buizenframes, banners, spandoeken,
X-tens Frame Systeem 

Buizenframes/banners

Bent u op zoek naar een goedkope manier om extra exposure te genereren en heeft u ruimte voor een groot spandoek, dan is een full colour spandoek oftewel banner in een buizenframe de ideale oplossing voor u. Een banner is de goedkoopste manier van adverteren per m². Daarnaast is een banner ideaal om uw reclameboodschap mee te communiceren naar een groot publiek.

Geen banner te groot

U kunt bij ons terecht voor banners/spandoeken in alle maten, er is ons letterlijk geen banner te groot. De grootste banner die wij tot nu toe hebben geleverd en gemonteerd was 1200m². Namelijk 15 meter hoog en 80 meter lang. Maar ook voor de normale banners bent u bij ons aan het juiste adres.

Soorten banners

Wij leveren diverse soorten banners, één van de soorten die wij leveren zijn bouwhekbanners. Ook wel bekend als Mesh-banners, dit zijn geperforeerde banners waardoor deze wind doorlatend zijn. Verder worden alle
banners/spandoeken afgewerkt met een randversteviging en ophangogen voorzien van spanelastieken. Dit gebeurt zodat de banner te allen tijde strak hangt en daardoor goed leesbaar is.

X-Tens Frame systeem

Het X-Tens® frame systeem is een nieuw spansysteem voor doeken binnen en buiten, dat heel strak kan worden gespannen en ook geschikt is voor pvc doek. Het frame is verkrijgbaar in verschillende varianten: 40 mm onverlicht, 80 mm verlicht. Het X-Tens® frame systeem is ook inzetbaar als bouwbord en is ook in zuilvorm leverbaar. De rand is slechts 10 mm breed. Het X-Tens frame is geschikt voor onverlichte en verlichte toepassingen. Het X-Tens® frame systeem is een flexibel systeem waardoor de doeken heel makelijk en snel kunnen worden gewisseld zonder het systeem te moeten demonteren.

Buizenframes

Naast de banners/spandoeken kunt u ook bij ons terecht voor de buizenframes. Wij kunnen zowel de montage aan een pand als een vrijstaande stellage op de grond voor u verzorgen.

Brandnormering

Al onze banners voldoen aan de B1-brandnormering. Dit wil zeggen dat alle banners brandvertragend werken en zelfdovend zijn.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van buizenframes en banners, neem dan vrijblijvend contact met ons op.