053 431 17 11 info@mondice.nl

Buizenframes, banners, spandoeken

Buizenframes, Banners, Spandoeken

Buizenframes / banners

Bent u op zoek naar een goedkope manier om extra exposure te genereren en heeft u ruimte voor een groot spandoek, dan is een full colour spandoek of te wel banner in een buizenframe de ideale oplossing voor u. Een banner is de goedkoopste manier van adverteren per m². Daarnaast is een banner ideaal om uw reclameboodschap mee te communiceren naar een groot publiek.

Geen banner te groot

U kunt bij ons terecht voor banners / spandoeken in alle maten, er is ons letterlijk geen banner te groot. De grootste banner die wij tot nu toe hebben geleverd en gemonteerd hebben was 1200m². Namelijk 15 meter hoog en 80 meter lang. Maar ook voor de normale banners bent u bij ons aan het juiste adres.

Soorten banners

Wij leveren diverse soorten banners, één van de soorten die wij leveren zijn bouwhekbanners. Ook bekend als Mesh Banners, dit zijn geperforeerde banners waardoor deze wind doorlatend zijn. Verder worden alle banners / spandoeken afgewerkt met een randversteviging en ophangogen voorzien van spanelastieken. Dit gebeurt zodat de banner ten alle tijden strak hangt en daardoor goed leesbaar is.

Buizenframes

Naast de banners / spandoeken kunt u ook bij ons terecht voor de buizenframes. Wij kunnen zowel de montage aan een pand als een stellage op de grond voor u verzorgen.

Brandnormering

Al onze banners voldoen aan de B1-brandnormering. Dit wil zeggen dat alle banners brandvertragend werken en zelfdovend zijn.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van buizenframes en banners, neem dan vrijblijvend contact met ons op.