053 431 17 11 info@mondice.nl

Buizenframes, banners, spandoeken

Buizenframes, banners, spandoeken

Buizenframes/banners

Bent u op zoek naar een goedkope manier om extra exposure te genereren en heeft u ruimte voor een groot spandoek, dan is een full colour spandoek oftewel banner in een buizenframe de ideale oplossing voor u. Een banner is de goedkoopste manier van adverteren per m². Daarnaast is een banner ideaal om uw reclameboodschap mee te communiceren naar een groot publiek.

Geen banner te groot

U kunt bij ons terecht voor banners/spandoeken in alle maten, er is ons letterlijk geen banner te groot. De grootste banner die wij tot nu toe hebben geleverd en gemonteerd was 1200m². Namelijk 15 meter hoog en 80 meter lang. Maar ook voor de normale banners bent u bij ons aan het juiste adres.

Soorten banners

Wij leveren diverse soorten banners, één van de soorten die wij leveren zijn bouwhekbanners. Ook wel bekend als Mesh-banners, dit zijn geperforeerde banners waardoor deze wind doorlatend zijn. Verder worden alle
banners/spandoeken afgewerkt met een randversteviging en ophangogen voorzien van spanelastieken. Dit gebeurt zodat de banner te allen tijde strak hangt en daardoor goed leesbaar is.

Buizenframes

Naast de banners/spandoeken kunt u ook bij ons terecht voor de buizenframes. Wij kunnen zowel de montage aan een pand als een vrijstaande stellage op de grond voor u verzorgen.

Brandnormering

Al onze banners voldoen aan de B1-brandnormering. Dit wil zeggen dat alle banners brandvertragend werken en zelfdovend zijn.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van buizenframes en banners, neem dan vrijblijvend contact met ons op.