053 431 17 11 info@mondice.nl

Carwrapping

Carwrappen

Carwrappen is voertuigreclame waarbij uw voertuig  in zijn geheel wordt ingepakt met een speciale “carwrap folie”. De mogelijkheden van carwrapping zijn enorm, deze technologie maakt het mogelijk om uw voertuig te veranderen van metallic naar een matte kleur, of te verfraaien met een full colour print. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm en kunt u uw voertuig naar wens aanpassen.

Specialist in Carwrapping

Carwrapping is hot, maar let op! Carwrapping is een vak apart waar speciale kennis en kunde voor nodig is voor een goed eindresultaat. Het kan daarom ook gezien worden als een aparte tak van sport die niet elk Signbedrijf naar behoren kan uitvoeren.

Montage van Carwrappen

De montage van carwrap folie op een voertuig is totaal iets anders dan het bestickeren van een auto. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om deze folie technisch goed aan te brengen voor een langdurig en mooi resultaat.

Carwrapping, het gaat om de details

Het begint al met het demonteren van koplampen, stootstrips, deurklinken en logo’s. Een carwrap moet daarnaast beter afgewerkt worden. Juist aan het afwerken van de naden, koplampen en deurklinken besteden wij extra veel tijd.  Iedere carwrap föhnen en fixeren wij extra na, voor het beste en een langdurig resultaat.

Voordelen van Carwrappen

Het extra voordeel van carwrappen is dat uw lak niet bloot wordt gesteld aan weersinvloeden en beschermd wordt tegen kleine krasjes. Mocht u besluiten om de folie weer te verwijderen, dan ziet uw voertuig er als nieuw uit. Wij maken van uw voertuig een ware eyecatcher.