053 431 17 11 info@mondice.nl

Foliewanden en Naadloos fotobehang

Foliewanden en Naadloos fotobehang

Laat nu uw wanden binnen uw bedrijf meer spreken door deze te voorzien van full colour folie. Het geeft een zeer professionele indruk en u kunt zelf bepalen welke print u aan wilt brengen. U haalt meer sfeer in huis en kunt u de uitstraling uitademen die u als bedrijf wenst. Steeds meer bedrijven kiezen voor het plaatsen van foliewanden en ze zijn hier zeer over te spreken.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor gepersonaliseerd Naadloos fotobehang, voor elke wand, in diverse afmetingen. Met fotobehang maak je een wand weer helemaal als nieuw en er is voor ieder project een oplossing. Voor grotere wanden en oppervlakken adviseren wij Airtex®. Airtex® is verkrijgbaar tot wel 5 x 45 m uit één stuk. Het heeft een grijze achterzijde, waardoor eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar is. Airtex® is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. De materialen werken dankzij de B1-brandcertificering brandvertragend en zijn erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven.

Foliewanden printen

Wij printen foliewanden digitaal en op een zeer milieuvriendelijke latexprinter. Hiermee zorgen wij al jaren voor verbluffend mooie printresultaten. Een voorwaarde is wel dat de wanden een gladde oppervlakte hebben, omdat de print anders niet mooi geplaatst kan worden. Echter zijn eventuele stopcontacten of andere obstakels geen belemmering voor een foliewand.

Er zijn bij ons mogelijkheden voor alternatieven. Wanneer u bijvoorbeeld denkt dat u de wanden regelmatig wilt veranderen, kunt u beter kiezen voor een softimage systeem. Deze zijn zeer eenvoudig te wisselen, iets wat minder geldt bij foliewanden.
Wij bij Mondice Reclame hebben al vele foliewanden geplaatst bij verschillende bedrijven, scholen, instellingen etc. Kijk bij onze voorbeelden of referenties als u geïnteresseerd bent. Voor meer informatie over foliewanden of over onze werkwijze kunt u altijd contact met ons opnemen.