053 431 17 11 info@mondice.nl

Gevelreclame

Gevelreclame

Uw bedrijfspand mag gezien worden. Met gevelreclame zorgt u voor extra naamsbekendheid, wat belangrijk is voor elk bedrijf. Maar hoe zorgt u er nou voor dat de gevelreclame ook de aandacht trekt van de juiste klanten; daar gaat het om. Waar moet u opletten bij gevelreclame om hiervoor te zorgen?

Gevelreclame, eigenlijk heel simpel.

U kunt als bedrijf niet zonder gevelreclame. Uw gevel is een perfecte plek om uw bedrijfsnaam aan de buitenwereld te laten zien. Dit kan door middel van een aantrekkelijk vormgegeven bord, onverlichte losse letters of een smaakvolle neon/LED lichtreclame en lichtornamenten. In het donker valt het oog al snel op een pand dat een smaakvolle lichtreclame bezit.

Gevelreclame ontwerpen volgens Mondice.

Bij het maken van een ontwerp van gevelreclame maken we eerst foto’s van uw bedrijfspand. Aan de hand van uw wensen en eisen wordt er een gevelreclame ontwerp gemaakt. Dit ontwerp wordt verwerkt in de afbeeldingen van uw bedrijfspand, zodat u direct een reëel beeld krijgt hoe het eruit komt te zien. “What you see is what you get”. Onaangename verrassingen of teleurstellingen zijn hiermee uitgesloten. Verder zien wij het aanvragen van een omgevingsvergunning als extra service.

LED SAVES MONEY

Als u uw bedrijfspand voorziet van LED-verlichting dan kunt u in aanmerking komen voor een subsidie. Er bestaat namelijk een fiscale regeling met aantrekkelijke condities voor buitenreclame. Deze subsidie kan oplopen tot 41,5% op uw gevelreclame.

Om er voor te zorgen dat u in aanmerking komt voor deze subsidie is Mondice Reclame dealer van wereldmarktleider Lpflex. Zij zijn de enige leverancier die een laag stroomverbruik kan garanderen met een hoge lichtopbrengst van circa 800 lux.

Deze kortingen gelden niet alleen voor lichtreclame, maar ook voor noodverlichting. De drempel om voor dit fiscale voordeel in aanmerking te komen is relatief laag. Belastingdienst of Senternovem verzorgen de uitvoering. En u? U profiteert niet alleen van de juiste uitstraling bij een optimale vormgeving, maar ook van een aanzienlijke kostenbesparing.

 

De voordelen van LED:

  • Optimale return on investment
  • 10x voordeliger in energie verbruik dan neon
  • Europa betaald 41,5% mee m.b.t. de LED-onderdelen
  • Eerste 10 jaar geen onderhoud