053 431 17 11 info@mondice.nl

Een goede naamsbekendheid is voor elk bedrijf belangrijk. De aandacht trekken van de juiste klanten, daar gaat het om. Maar hoe doet u dat?

Mondice Reclame: Buitenreclame van A tot Z. U kunt als bedrijf niet zonder buitenreclame.
Een aantrekkelijk vormgegeven bord of zuil voor uw pand verhoogt de uitstraling van uw bedrijf. Uitgekiende bewegwijzering wijst uw bezoekers probleemloos de weg, in en rondom uw pand.
‘s Avonds valt het oog al snel op een pand dat een smaakvolle lichtreclame bezit. Overdag zien duizenden ogen bedrijfswagens beletterd in uw eigen huisstijl.

Mondice Reclame is een compleet Signbedrijf gevestigd in Enschede. Wij beheersen alle disciplines op het gebied van buiten- en binnenreclame. De modernste middelen worden gebruikt om zo effectief en efficiënt mogelijk te kunnen werken. Zo worden concepten digitaal door ons uitgewerkt zodat binnen korte tijd een reëel voorstel van het eindproduct gepresenteerd kan worden. Nog voor de productie krijgt u het eindproduct te zien. “What you see is what you get”. Deze manier van werken bevordert de communicatie en geeft een heel reëel beeld van uw reclame-uiting.