053 431 17 11 info@mondice.nl

Presentatiemateriaal

Presentatiemateriaal

Roll-up banners

Mondice levert Roll-Up banners standaard met een inrol mechanisme waardoor u ze makkelijk kunt vervoeren. De standaard banner wordt aan één kant bedrukt en is in diverse maten leverbaar. De Roll-up systemen van Mondice maken gebruik van Decolit materiaal wat dubbel geweven is. Hierdoor gaan de Roll-Up banners niet bol of hol staan bij temperatuurschommelingen. Dit is een veel voorkomend probleem als de banner meegenomen wordt naar een beurs, waardoor er veel temperatuurverschillen zijn.

Afmetingen Roll-Up banners

De basisafmeting van onze Roll-Up banners is 800 x 2000 mm. (B×H) en wordt voorzien van een digitale print, ongeacht het aantal kleuren. Deze worden gedrukt met onze zeer milieuvriendelijke latexprinter met verbluffend mooie printresultaten. Bij al onze Roll-Up systemen ontvangt u een handige opbergtas.

Beurswanden

Wij leveren diverse beurswanden en balies in verschillende materialen en prijsklassen. De meeste beurswanden die wij leveren zijn met magneetrails en stroken voor een mooie strakke aansluiting en een zeer hoog opbouwgemak.

De systemen voor beurswanden maken gebruik van een aluminium uittrekmechanisme waarbij de meeste systemen zelfs een levenslange garantie van kracht is. Het geheel zit in een handige kunststof koffer op wieltjes en waarbij de koffer in een handomdraai kan worden omgebouwd tot een balie.

De belichting van de beurswanden is optioneel. Ze zijn aan te schijnen met halogeen breedstralers, deze zijn in dezelfde koffer als de beurswand op te bergen.

De beurssystemen worden compleet aangeboden met UV full colour prints op speciaal pop-up 550 micron PVC banen.