053 431 17 11 info@mondice.nl

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie geeft extra cachet aan de uitstraling van uw bedrijfspand. Naast het feit dat het een positieve bijdrage levert aan de uitstraling van uw bedrijfspand, heeft raamdecoratie ook een functionele eigenschap. Raamdecoratie kan namelijk het zonlicht reduceren en vermindert de inkijk bij kantoren, waardoor het privacy verhogend werkt.

Er zijn daarnaast vele soorten raamdecoratie voor zowel binnen als buiten en van Glass Etched folie tot full colour bedrukking.

Glass Etched folie

Een fraaie toepassing van raamdecoratie is het aanbrengen van
glass etched folie, ook wel zandstraalfolie genoemd. De folie is zeer fraai om te zien en deze vorm van raamdecoratie wordt vaak toegepast bij kantoorramen om de inkijk weg te nemen. De mogelijkheden van
glass etched folie zijn ongekend, wij snijden alles op maat en kunnen het digitaal voorzien van een afbeelding, logo of speciale print. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw onderneming.

Snijfolie

Deze folie heeft aan de plakzijde dezelfde kleur als de voorzijde en is UV-licht bestendig. Door de eerstgenoemde eigenschap is de kleur zowel aan de binnen- als buitenzijde te zien. Ook zijn er transparante of volvlak gekleurde folies, die als raamdecoratie zorgen voor zeer fraaie resultaten.

One Way Vision raamdecoratie

Met de machines die wij in huis hebben bieden wij voor u onbegrensde mogelijkheden op het gebied van full colour raamstickers in combinatie met One Way Vision. Bij One Way Vision wordt er gebruik gemaakt van een folie waarbij de mogelijkheid om naar buiten te kijken behouden blijft. Dit terwijl er aan de andere zijde een full colour reclameboodschap fraai zichtbaar is. Maak nu een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.