053 431 17 11 info@mondice.nl

Reclamezuilen

Reclamezuilen

Een reclamezuil is een eyecatcher aan de weg bij uw bedrijfspand. Het is vaak één van de eerste dingen die klanten en leveranciers zien als ze bij uw bedrijf aankomen. Zuilen zijn ook handig wanneer er meerdere bedrijven in hetzelfde pand zitten. Je krijgt maar één keer de mogelijkheid voor een eerste indruk. Des te meer reden om hier extra aandacht aan te besteden.

Soorten reclamezuilen

Naast de standaard reclamezuilen leveren wij ook zuilen op maat in speciale vormen passend bij uw huisstijl. De mogelijkheden zijn enorm, naast de verschillende vormen, kan er voor een bewegende reclamezuil worden gekozen. Ook zijn er veel verschillende manieren om onze reclamezuilen te verlichten.

Verlichting van de reclamezuilen

Naast de vele speciale vormen van een bewegende of statische zuilen, is het mogelijk om deze zuilen op diverse manieren te verlichten. Hierdoor valt de zuil ook in het donker onder de aandacht. Voor bedrijven aan een drukke straat is het hierdoor mogelijk om hiermee een stukje extra naamsbekendheid te genereren. Wij bieden de verlichte zuilen aan met diverse verlichtingsbronnen, TL-E, LED of neon ingebouwd. Verder kan het ook voorliggend gemonteerd worden of direct worden aangeschenen door middel van een grondspot.

Vergunning reclamezuilen

Voor het plaatsen van een reclamezuil heeft u als bedrijf een vergunning nodig. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van deze reclamezuilen, ondersteunen wij u ook bij het aanvragen van een vergunning. Hier hebben wij al vele bedrijven mee ondersteund en kunnen ook hier van waarde zijn voor uw onderneming. Vraag ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden van onze reclamezuilen.