053 431 17 11 info@mondice.nl

Soft-image systeem

Soft-image systeem

Met dit fantastische systeem kunt u de binnenkant van uw bedrijfspand, instelling, etalage, showroom of school zeer mooi weergeven. Muren worden zo voorzien van een slank geanodiseerd aluminium profiel waarin wij een full colour doek spannen door middel van een siliconen strook aan de zijkant van het doek.  De doeken zijn ook zeer eenvoudig zelf te wisselen. Dit is vooral ideaal als u regelmatig van thema wilt veranderen of gewoon toe bent aan een nieuwe afbeelding.

Systemen

Ook zijn de systemen zeer gemakkelijk te gebruiken voor beurswanden of bijvoorbeeld in een showroom. Tevens bestaat er de mogelijkheid het softimage systeem van de binnenkant te voorzien van LED verlichting, waardoor het een nog hogere attentiewaarde heeft. Dit wordt bijvoorbeeld vaak gedaan in een etalage of als dubbelzijdige binnen zuil. De doeken voldoen uiteraard aan de zogeheten B1-normering, wat wil zeggen dat ze zeer moeilijk brandbaar zijn. Geluidsisolatie: Klinkt uw werkruimte erg hol? dan hebben wij voor u de oplossing. Met ons softimage systeem Big 27 mm. profiel, leveren wij tussen het doek en de wand, ‘EASYpol’ geluidsisolatie.
Je ziet hier helemaal niets van en de resultaten zijn verbluffend.

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over het softimage systeem. Ook bij vragen over onze werkwijze of iets anders zijn wij altijd bereid u te helpen. Kijk ook eens bij onze referenties of voorbeelden van een door ons geplaatst softimage systeem.