053 431 17 11 info@mondice.nl

Soft image systeem

Soft image systeem

Met dit fantastische systeem kunt u de binnenkant van uw bedrijfspand, instelling, etalage, showroom of school zeer mooi weergeven. Muren worden zo voorzien van een slank geanodiseerd aluminium profiel waarin wij een full colour doek spannen door middel van een siliconen strook aan de zijkant van het doek.  De doeken zijn ook zeer eenvoudig zelf te wisselen. Dit is vooral ideaal als je van thema wilt veranderen of gewoon toe bent aan een nieuwe afbeelding.

Systemen

Ook zijn de systeem zeer gemakkelijk te gebruiken voor beurswanden of bijvoorbeeld in een showroom. Tevens bestaat er de mogelijkheid het soft image systeem van de binnenkant te voorzien van LED verlichting, waardoor het een nog hogere attentiewaarde heeft. Dit wordt bijvoorbeeld vaak gedaan in een etalage of als dubbelzijdige binnen zuil. De doeken voldoen uiteraard aan de zogeheten B1-normering, wat wil zeggen dat ze zeer moeilijk brandbaar zijn.

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over het soft image systeem. Ook bij vragen over onze werkwijze of iets anders zijn wij altijd bereid u te helpen. Kijk ook eens bij onze referenties of voorbeelden van een door ons geplaatst soft image systeem.