053 431 17 11 info@mondice.nl

Vlaggen en masten

Vlaggen en masten

Verhoog de attentiewaarde van uw bedrijfspand of evenement met vlaggen geleverd door Mondice Reclame. Vlaggen staan vrolijk en professioneel en worden standaard vervaardigd van glanspolyester, een lichtgewicht vlaggenstof. De meeste vlaggen worden gedrukt of geprint als landen vlaggen of als logovlaggen.

Banieren

Naast de traditionele vlaggen is het ook mogelijk deze te maken als banieren. Iets wat vaak het geval is voor logovlaggen. Het grootste voordeel van een logovlag als banier is dat dan het logo en/of bedrijfsnaam altijd goed zichtbaar is ongeacht de wind.

Vlaggenmasten

Naast de vlaggen bent u ook voor  de vlaggenmasten bij ons aan het juiste adres. Wij leveren deze vlaggenmasten voor u op maat. De vlaggenmasten en accessoires zijn onderhoudsvrij en u heeft de keuze uit:

 

  • Cilindrische masten
  • Conische aluminium masten
  • Conische polyester masten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Beachflags

Naast de traditionele vlaggen leveren wij ook beachflags. Deze vlaggen zie je vaak op beurzen en evenementen, maar worden tegenwoordig ook vaak gebruikt door supermarkten, tankstations en horeca.

Er zijn vele mogelijkheden met deze systemen, zoals bijvoorbeeld een anti-diefstal systeem of een draaitop systeem voor een banieruithouder. Deze worden in de grond verankerd door middel van een grondkoker, overschuifkoker of een kantelvoet.